La CJ Tulcea au avut loc discuții pe marginea Organizației de Management a Destinației Delta Dunării

La sediul CJ Tulcea au avut loc discuții pe marginea Organizației de Management a Destinației Delta Dunării. FOTO CJ Tulcea

Vineri, începând cu ora 11.00, la sala Dobrogea a Consiliului Județean Tulcea, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, prefectul Lucian Furdui, primarul Constantin Hogea, guvernatorul Mălin Mușetescu s-au întâlnit cu reprezentanți ai agenților economici din județul Tulcea pentru a discuta despre viitoarea Organizație de Management a Destinației (OMD) Turistice Delta Dunării.

Gândită la momentul de față (pe legislația în vigoare) drept o asociație, această structură își propune să reunească operatorii în turism, transportatori, autorități publice, organizații de pescari etc, respectiv toți factorii care au legătură (direct sau indirect) cu dezvoltarea turismului în acest colț al țării.

Această asociație de Management a Destinației Turistice Delta Dunării își propune să pună în valoare turismul în Dobrogea de Nord și să se implice în soluționarea unor importante probleme relevante pentru județul nostru (cele legate de resursa piscicolă, de stabilizarea forței de muncă în acest domeniu etc).

„Sunt încrezător că acest organism va aduce reale beneficii dezvoltării turismului în întreg județul Tulcea, atât pe partea de promovare coerentă, cât și în ceea ce privește aspectele concrete ce interferează cu turismul în acest colț al țării. Sunt convins că, uniți într-o voce unică, toți acești factori vor deveni o forță în fața factorilor decidenți“, spune președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Reprezentanții structurii în cauză o definesc drept o formă de promovare multitask, care își propune, spre exemplu, promovarea judetului Tulcea, asigurarea resursei umane necesare pentru acest domeniu, asigurarea unor pachete turistice integrate (transport, cazare, parcare), implicare în soluționarea unor probleme punctuale ale localităților din zone turistice etc.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*