Județul Tulcea, sub incidența a două coduri de vreme rea: unul Portocaliu și unul Galben

O imagine obișnuită din centrul municipiului Tulcea atunci când plouă

Administrația Națională de Meteorologie a emis pentru mai multe localități din județul Tulcea, două coduri de vreme rea. 

Astfel, pentru zona Sulina, C.A. Rosetti și Sfântu Gheorghe este Cod Portocaliu cu averse din care se vor cumula peste 35 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de mici și medii dimensiuni. Ca și fenomene asociate se prognozează intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot avea și aspect de vijelie.

Pentru zona municipiului Tulcea, Sarichioi, Jurilovca, Somova, Valea Nucarilor, Frecăței, Murighiol, Mihail Kogălniceanu, Chilia Veche, Mahmudia, Ceamurlia de Jos, Nufăru, Beștepe, Crișan, Maliuc, Pardina și Ceatalchioi a fost emis Cod Galben cu averse din care se vor cumula peste 25 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot avea și aspect de vijelie, descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*