Județul Tulcea, sub coduri galben și portocaliu de precipitații și vânt

Coduri de precipitații

Județul Tulcea se va afla începând de marți după amiază sub coduri galben și portocaliu de precipitații și vânt.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteorologică de vreme rea, un cod galben valabil din data de 12 octombrie, ora 14 și până pe 13 octombrie până la ora 10.

În intervalul menționat, în sud-estul țării vor fi ploi importante cantitativ, iar prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 25…35 l/mp, iar pe alocuri, cu precădere în Dobrogea, 40 l/mp.

Tot în aceste zone și vântul se va intensifica treptat, cu rafale în general de 50…60 km/h, iar pe litoral de peste 65…70 km/h.

De asemenea, începând din data de 12 octombrie, ora 21, până marți, 13 octombrie, ora 10, a fost emis un cod portocaliu.

În intervalul menționat, în zona litoralului va ploua abundent și se vor acumula cantități de apă ce vor depăși local 50…70 l/mp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*