Județul Tulcea se va afla începând de luni după amiază și până miercuri dimineața sub cod galben de vânt

Cod galben de vânt

Administrația Națională de Meteorologie a emis două avertizări cod galben care vizează sud-estul și estul țării.

Astfel, prima avertizare este valabilă în intervalul 10 ianuarie, ora 14:00 – 11 ianuarie, ora 11:00

În perioada menționată, în sudul și estul Munteniei, în Dobrogea și sudul Moldovei vântul va avea intensificări, cu viteze de 55…60 km/h. În zona Carpaților de Curbură și pe litoral, rafalele vor depăși 60…70 km/h.

Cea de-a doua avertizare intră în vigoare în data de 11 ianuarie, de la ora 11 și este valabilă până pe 12 ianuarie, la ora 10.00

Pe parcursul zilei de marți (11 ianuarie) vântul va continua să prezinte intensificări în estul Munteniei, Dobrogea și în jumătatea de sud a Moldovei, temporar cu viteze de 55…65 km/h. În zona Carpaților de Curbură și pe litoral, rafalele vor depăși 65…75 km/h.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*