Jandarmul tulcean Sorin Andrici va înota, timp de 12 ore, pentru o nouă cauză nobilă

Jandarmul tulcean Sorin Andrici.

Jandarmul tulcean Sorin Andrici este cel care, de-a lungul timpului, a susținut cauzele umanitare ale copiilor cu autism, celor cu sindrom Down, dar și a persoanelor care, la un moment în viață, au avut nevoie de sprijin pentru a merge mai departe. A participat la nenumărate ultramaratoane, iar oamenii au donat pentru diferite cauze umanitare. Tot ceea ce a făcut a fost din altruism și solidaritate pentru a susține cauzele umanitare a celor care au nevoie de sprijin, șansă la viață și speranță.

Acum își va ajuta un coleg grav bolnav. El își va depăși limitele și va înota timp de 12 ore la Bazinul Didactic de Înot din municipiul Tulcea, sâmbătă, 13 martie, pentru plutonier adjutant Vasile Aftene, care trece printr-o grea suferință medicală. Pentru ca viața să-i zâmbească din nou are nevoie de mai bine de 100.000 de lei, sumă ce îl va ajuta să aibă parte de recuperare medicală și tratamente necesare îmbunătățirii stării de sănătate.

Plutonier adjutant Vasile Aftene. FOTO IJJ Tulcea

„Așadar, dorim să ne unim forțele pentru colegul nostru, omul care în cei 30 de ani în cadrul Jandarmeriei tulcene, a fost, fără pauză, cel care ne-a dat un exemplu tuturor a tot ce înseamnă a fi coleg dedicat meseriei, prieten necondiționat, tată minunat, soț iubitor și OM. Omul care ne-a dat cu generozitate din bogăția lui interioară, omul care și-a iubit meseria, oamenii, colegii, familia fără jumătăți de măsură, are acum nevoie de noi toți. Sâmbătă, 13 martie, vom încerca să spargem bariere, în speranța că, împreună, vom fi cât mai mulți pentru a-l susține pe colegul nostru. Sperăm să vă alăturați și dumneavoastră în număr cât mai mare”, au transmis reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea.

Aceștia mai precizează că cine dorește să-l ajute pe plutonierul adjutant Vasile Aftene, o poate face prin donații în următorul cont deschis pe numele său la BRD BANK: RO93BRDE370SV06022373700 (RON).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*