Jandarmul Sorin Andrici a înotat 12 ore, peste 22 km, în sprijinul colegului său

Jandarmul tulcean Sorin Andrici. FOTO IJJ Tulcea

Jandarmul tulcean Sorin Andrici a înotat, sâmbătă, 13 martie,  timp de 12 ore, pe o distanță de peste 22 de kilometri, în sprijinul colegului său.

Potrivit IJJ Tulcea, Sorin Andrici și-a depășit limitele și a înotat timp de 12 ore la Bazinul Didactic de Înot din municipiul Tulcea, pentru colegul lui, plutonier adjutant Vasile Aftene, care trece printr-o grea suferință medicală, iar pentru ca viața să-i zâmbească din nou are nevoie de mai bine de 100.000 de lei, sumă ce îl va ajuta să aibă parte de recuperare medicală și tratamente necesare îmbunătățirii stării de sănătate.

Jandarmul tulcean Sorin Andrici este cel care, de-a lungul timpului, a susținut cauzele umanitare ale copiilor cu autism, celor cu sindrom Down, dar și a persoanelor care, la un moment în viață, au avut nevoie de sprijin pentru a merge mai departe. Tot ceea ce a făcut a fost din altruism și solidaritate pentru a susține cauzele umanitare a celor care au nevoie de sprijin, șansă la viață și speranță.

Sorin Andrici a participat la nenumărate ultramaratoane, cea mai mare distanță parcursă în alergare a fost de 148 de kilometri, iar cea mai dificilă cursă a fost de triatlon, în timpul acesteia înotând 4 kilometri, pedalând pe bicicletă 180 de kilometri și alergând 42 de kilometri.

„Cine dorește să-l ajute pe colegul nostru, o poate face și în perioada următoare, prin donații în următoarele conturi deschise pe numele Vasile Aftene, la BRD: RO93BRDE370SV06022373700(RON); RO64BRDE450SV17130924500(EUR)”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*