Jandarmii vor fi prezenți la evenimentele ce se vor desfășura în acest sfârșit de săptămână în municipiul și județul Tulcea

Jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la evenimentele ce se vor desfășura în acest sfârșit de săptămână în municipiul și județul Tulcea

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii tulceni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării manifestărilor din spațiul public.

Astfel, jandarmii vor fi prezenți vineri, 13 mai, în Piața Civică din municipiul Tulcea, unde, începând cu ora 17.00, se va desfășura cea de-a VI-a ediție a evenimentului „Tulcea ONG Fest”, în cadrul celei de-a XXI-a ediții a „Săptămânii Naționale a Voluntariatului”, iar sâmbătă, 14 mai, vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la „Festivalul Bujorilor”, eveniment ce se va organiza în Pădurea Ciolpani – Fântâna Mare, începând cu ora 11.00.

Misiunile jandarmilor tulceni au în vedere asigurarea condițiilor necesare în vederea desfășurării normale a manifestărilor publice, prevenirea producerii oricăror situații deosebite și dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit fapte antisociale.

Jandarmeria Tulcea recomandă cetățenilor care vor participa la manifestările desfășurate în spațiul public să evite implicarea în conflicte de orice natură, să respecte îndrumările organizatorilor și ale forțelor de ordine prezente în zonă, să acorde o grijă deosebită copiilor care-i însoțesc, dar și a modului de păstrare a bunurilor și obiectelor personale.

În caz de urgență, cetățenilor li se recomandă să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate patrule de ordine și siguranță publică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*