Jandarmii tulceni vor asigura măsurile de ordine publică de Bobotează

Jandarmii asigură ordinea publică la Bobotează. FOTO IJJ Tulcea

Pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, jandarmii vor fi prezenți pe faleza municipiului Tulcea pe timpul desfășurării manifestărilor religioase prilejuite de Sărbătoarea Botezul Domnului.

Misiunea  jandarmilor este de a asigura protecția participanților, precum și de a preveni săvârșirea de fapte antisociale ce pot tulbura ordinea și siguranța publică.

Jandarmeria Tulcea recomandă cetățenilor care vor participa la eveniment:

să respecte indicațiile forțelor de ordine

să  adopte un comportament civilizat și să aștepte cu răbdare împărțirea apei sfințite

să dea dovadă de înțelegere și calm

să acorde o atenție deosebită bunurilor și  obiectelor personale

să ceară sprijin forțelor de ordine sau să apeleze numărul unic de urgență 112 dacă sunt martorii săvârșirii unor fapte ce contravin normelor de conviețuire socială

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*