Jandarmii tulceni, la datorie în perioada minivacanței prilejuite de Sărbătoarea Sfântului Andrei și de Ziua Națională a României

În perioada minivacanței prilejuite de Sărbătoarea Sfântului Andrei și de Ziua Națională a României jandarmii tulceni vor fi la datorie. Aceștia vor intensifica misiunile de patrulare pe raza municipiului și județului Tulcea, independent și în cooperare cu Poliția, pentru a menține ordinea și liniștea publică.

Astfel, potrivit IJJ Tulcea, militarii tulceni vor participa la manifestările dedicate Zilei Naționale a României în ziua de 1 Decembrie, în municipiul Tulcea, asigurând totodată și măsurile de ordine publică atât pe timpul ceremonialului religios și militar, cât și pe timpul desfășurării evenimentelor cultural-artistice.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea va participa cu Drapelul de Luptă la ceremonialul religios și militar organizat cu prilejul Zilei Naționale a României – 1 Decembrie, în Piața Tricolorului din municipiu, începând cu ora 10.00.

Jandarmeria Tulcea recomandă cetățenilor să adopte un comportament civilizat, să respecte normele de conviețuire socială, iar dacă situația o impune, să solicite sprijinul forțelor de ordine prin intermediul numărului unic 112 sau să sesizeze jandarmii din cadrul dispozitivelor de ordine publică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*