Jandarmii tulceni au intervenit după ce un bărbat de 73 de ani a furat mai multe produse dintr-un magazin

FOTO IJJ Tulcea

Jandarmii tulceni au intervenit după ce un bărbat de 73 de ani a furat mai multe produse alimentare dintr-un magazin.

Miercuri, 9 iunie, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au fost sesizați, prin intermediul Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112,   cu privire la faptul că un bărbat a sustras mai multe produse dintr-o societate comercială.

Apelul a fost efectuat de către agentul de pază al societății comerciale, care a declarat faptul că, în timp ce executa serviciul, a observat un bărbat, care încerca să treacă de casa de marcat cu mai multe produse fără a le plăti.

Jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 73 de ani, care a recunoscut faptul că a sustras mai multe produse alimentare fără intenția de a le plăti.

“Ei au aflat și motivul pentru care bărbatul a sustras produsele. Acesta a declarat următoarele: “Eu și soția avem un trai mai greu din cauza pensiilor care sunt foarte mici și nu ne descurcăm, de aceea am recurs la acest lucru josnic de care îmi este rușine!”

Din verificările efectuate, jandarmii au mai aflat faptul că bărbatul nu este la prima faptă de acest fel, el fiind surprins și cu o seară înainte de sistemul video al societății comerciale, sustrăgând mai  multe produse de pe raft și trecând de casa de marcat fără a le plăti”, a transmis Jandarmeria Tulcea.

Pentru fapta sa, bărbatul s-a ales cu un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate.

Infracțiunea de furt se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*