Jandarmii tulceni au desfășurat o nouă acţiune de prevenire în rândul elevilor

Activități de informare în rândul elevilor. FOTO Jandarmeria Tulcea

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea au desfăşurat în parteneriat cu reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Tulcea activităţi de informare-educare-conștientizare la Școala Gimnazială Sarichioi.

Activitățile de astăzi fac parte din proiectul Dincolo de aparențe 2021-2022,  în cadrul căruia vor fi dezbătute consecințele negative ale consumului de alcool și substanțe psihoactive în rândul elevilor.

Jandarmii din cadrul Compartimentului Prevenirea şi Combaterea Faptelor Antisociale

au purtat discuții libere cu elevii din clasele a VII-a cu privire la efectele consumului  de alcool și  riscurile asociate consumului de substanțe psihoactive.

Principalul scop al întâlnirii a fost înțelegerea corectă și explicarea termenilor uzuali în problematica drogurilor, conștientizarea elevilor cu privire la riscurile la care se expun  și existența consecințelor atât în plan legal, cât și în cel psihic și fizic.

Activităţile de acest gen vor continua şi în alte instituţii de învăţământ pe parcursul anului școlar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*