Jandarmeria Tulcea angajează!

Jandarmii tulceni. FOTO IJJ Tulcea

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea organizează concurs, prin încadrare directă, pentru ocuparea unui post vacant de „subofițer tehnic principal“.

Postul vacant este în cadrul Compartimentul Administrare Patrimoniu Imobiliar şi Protecţia Mediului din cadrul Serviciul Logistic al IJJ Tulcea

Principalele cerinţe ale postului precum şi informaţii suplimentare privind organizarea concursului le găsiţi pe site-ul unităţii: www.jandarmeriatulcea.ro, în secţiunea anunţuri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*