Jaf armat la o sală de jocuri mecanice din Greci, județul Tulcea. Autorul a fugit cu 5.000 de lei după ce a rănit un agent de pază

Mașină de poliție

Un jaf armat a avut loc, în noapte de luni spre marți, la o sală de jocuri din comuna tulceană Greci, autorul reușind să fugă cu 5.000 de lei după ce l-a rănit pe agent de pază sosit în sprijinul angajaților.

Polițiștii din comuna Greci au fost sesizați în cursul nopții de luni spre marți, prin apel 112, după ce o persoană necunoscută a jefuit o societate comercială având ca obiect jocuri mecanice. Bărbatul, mascat, l-a amenințat pe angajatul unității cu un pistol, cel mai probabil, cerându-i să-i înmâneze suma de aproximativ 5.000 de lei, aflată în casa de marcat și în aparate. Angajatul i-a dat banii, dar a apucat să acționeze și butonul de panică, iar imediat la fața locului a ajuns un agent de la firma de pază, care a pornit în urmărirea presupusului suspect. La un moment dat, atacatorul s-a oprit şi a tras un foc de armă asupra agentului de pază, acesta fiind rănit ușor la cap, după care a reușit să fugă.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cercetările continuă pentru identificarea autorului, tragerea la răspundere penală și recuperarea prejudiciului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*