Intervenții ale pompierilor tulceni pentru lichidarea a trei incendii, în decurs de numai câteva ore

Intervenții ale pompierilor pentru lichidarea a trei incendii, în decurs de numai câteva ore. FOTO ISU Tulcea

Echipaje de salvatori din cadrul Stației de Pompieri Babadag, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, au intervenit în seara zilei de sâmbătă, 23 octombrie, pentru limitarea efectelor a trei incendii.

Astfel, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, în jurul orei 18.45, șase subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, împreună cu membri ai SVSU Sarichioi au intervenit pentru limitarea efectelor unui incendiu de miriște din apropierea localității Sarichioi. Flăcările, care au cuprins o suprafață de aproximativ un hectar de miriște, au fost stinse după aproximativ 30 de minute. Folosirea intenționată a sursei de aprindere a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

În jurul orei 19.25, un echipaj de salvatori cu o autospecială de stingere cu apă și spumă a intervenit pentru localizarea și lichidarea unui alt incendiu, produs în apropierea localității Sarighiol de Deal. Focul, ce a cuprins aproximativ 200 mp de vegetație uscată, gunoi menajer și de grajd, a fost lichidat la ora 21.15. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost foc deschis în spații deschise.

Ulterior, în jurul orei 19.30, șase subofițeri cu o autospecială de stingere, precum și membri ai SVSU Jurilovca cu o autocisternă, au intervenit pentru lichidarea unui incendiu produs într-o gospodărie din localitatea Jurilovca.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul podului unei anexe gospodărești. Pompierii au localizat și lichidat incendiul în aproximativ 30 de minute. În urma evenimentului, au ars podul anexei format din lut, lemn și stuf pe o suprafață de aproximativ doi metri pătrați. Cauza probabilă producerii incendiului a fost efectul termic, generat de coșul de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile din jur.

Din fericire, în urma acestor incendii nu s-au înregistrat victime sau persoane rănite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*