Intervenție a jandarmilor tulceni după ce un bărbat și-a lovit concubina și i-a amenințat fiul cu un cuțit

Intervenție a jandarmilor. FOTO IJJ Tulcea

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din Tulcea s-a ales cu un dosar de cercetare penală și cu un ordin de protecție după ce și-a lovit concubina iar apoi a amenințat că se duce la fiul acesteia cu un cuțit și îi va da și foc la casă.

Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi Tulcea, în seara zile de marți, 01 martie, în jurul orei 23.00, militarii au fost solicitați, prin intermediul Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de către un tânăr de 22 de ani, care a reclamat o violență în familie. Jandarmii au identificat apelantul în fața scării unui bloc, care indica un bărbat ce încerca să fugă în spatele blocului, declarând că acesta i-ar fi agresat mama și l-ar fi amenințat și pe el cu un cuțit.

Bărbatul în cauză a încercat să fugă de jandarmi, însă a fost reținut, iar la fața locului a fost solicitat și un echipaj medical în vederea acordării de îngrijiri medicale femeii agresate, care acuza dureri abdominale și prezenta urme de violență la nivelul feței.

Din declarațiile celor prezenți la fața locului a reieșit că cei doi concubini au avut o discuție în contradictoriu, urmată de agresiuni fizice asupra femeii, care la un moment dat a reușit să fugă la un prieten pentru a primi sprijin. Împreună s-au deplasat la domiciliul fiului femeii, un tânăr în vârstă de 22 de ani, deoarece și acesta primea prin telefon amenințări cu acte de violență.

Într-adevăr, când au ajuns acolo, bărbatul în cauză se afla în fața blocului și îl amenința pe fiul concubinei cu acte de violență și cu faptul că îi va da foc la casă și la mașinile din fața blocului.

Jandarmii i-au întocmit agresorului actele de sesizare  a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, fiind emis și un ordin provizoriu de protecție de către organele abilitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*