Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea face angajări

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea, organizează concurs/ examen pentru ocuparea a unui post vacant de execuție, de personal contractual, respectiv muncitor calificat IV (electrician) la Serviciul Logistic, Biroul Administrarea Patrimoniului Imobiliar și Intendență din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, cu personal recrutat din sursă externă.

În vederea participării la concurs/examen, candidații trebuie să îndeplinească cumulativ, condițiile generale conform art. 3 din H.G. nr. 286/2011, cu modificările și completările ulterioare și cumulativ următoarele condiții specifice:

  1. să fie absolvenți de minim studii medii/ generale;
  2. să dețină diplomă/ certificat/ atestat de absolvire sau alt document emis de o instituție acreditată pentru absolvirea a cursului/programului de calificare/ perfecţionare/ specializare: electrician;
  3. să dețină autorizație de electrician emisă de către Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei, minimum gradul II B – în termen de valabilitate;
  4. vechime în muncă – un an;
  5. vechime în specialitate – un an;
  6. să dețină/ să obțină autorizație acces la informații clasificate nivelul „secret de serviciu”;
  7. să fie declarați apt medical şi apt psihologic.

Dosarul de concurs se va depune la sediul instituției până la data de 14 ianuarie, ora 16.00.

Concursul va avea loc la sediul unității din Municipiul Tulcea, str. Spitalului, nr. 2, județul Tulcea după următorul program:

  • selecția dosarelor de înscriere, va avea loc la data de 25 ianuarie;
  • proba scrisă, va avea loc la data de 29 ianuarie, ora 09.00;
  • proba interviului, va avea loc la data de 03 februarie, ora 09.00.

Relații suplimentare referitoare la organizarea și desfășurarea concursului, tematica si bibliografia se pot obține la sediul Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea, persoana de contact comisar-șef de poliție Ivan Titorenco, tel.0240/506.700, int. 20224 sau pe pagina de internet portalul http://tl.politiaromana.ro, Secțiunea carieră – Posturi scoase la concurs.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*