Infotrip pentru promovarea Deltei Dunării și devenirea acesteia o destinație turistică importantă în Europa

Tot mai mulți turiști vin să vadă frumusețile din județul Tulcea

Ministerul Turismului, în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe, în vederea pregătirii preluării de către România a președinției Consiliului Uniunii Europene, organizează o serie de vizite de informare pentru reprezentanții mass-media din străinătate.

În acest context, în perioada 31 mai – 2 iunie, are loc infotripul organizat în Delta Dunării și Dobrogea de Nord.

Turismul reprezintă unul dintre principalii piloni ai economiei și o prioritate pentru autoritățile centrale și locale.

Delta Dunării și Dobrogea de Nord trebuie sa devină o Destinație Turistica importantă în Europa, președinția României la Consiliul Europei și vizita jurnaliștilor oferind o oportunitate unică în acest sens.

Imaginea Destinației Turistice va fi conturată de relatările obiective ale celor 22 de reprezentanți ai mass-media prezenți în acest infotrip.

Acțiunea este susținută și coordonata, la nivelul Destinatiei Turistice de către Consiliul Județean Tulcea, Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării, Cosmin Târnăcop – consilier evaluare-examinare, în cadrul Ministerului Turismului (responsabil de zona Tulcea), precum și de alte autorități și instituții locale care vor prezenta cele mai importante atracții din destinație.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*