Incendiul la o casă din județul Tulcea. Focul a pornit de la tabloul electric

Masina de pompieri FOTO ISU Tulcea

Un incendiu a izbucnit luni după amiază la o casă din localitatea Babadag, pompierii intervenind să împiedice focul să se extinde și la alte camere, fiind evacuate totodată și două butelii de GPL.

Pompierii Stației de pompieri Babadag au fost solicitați să intervină în jurul orei 16:15 pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o casă în localitatea Turda. Incendiul se manifesta la una din camere, pornind de la tabloul electric. Salvatorii au intervenit prompt, eliminând posibilitatea de propagare a incendiului la restul clădirii. Din calea incendiului au fost evacuate două butelii de GPL. În urma incendiului nu s-au înregistrat victime.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*