Incendiu la o locuință din Tulcea. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Incendiu la o casă din Tulcea. FOTO: ISU Tulcea

Un puternic incendiu a izbucnit joi dimineața în municipiul Tulcea, iar două persoane au avut nevoie îngrijiri medicale.

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină joi dimineața pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la o casă în municipiul Tulcea. Incendiul a fost anunțat la ora 10.15. La fața locului s-au deplasat 14 subofițeri și un ofițer cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Incendiul se manifesta violent, cu degajare mare de fum.

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Este vorba de un bărbat cu arsuri de gradul doi pe aproximativ 10 la sută din corp și o femeie cu atac de panică. Ambele persoane au refuzat transportul la spital.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*