Incendiu la o garsonieră din Tulcea

Incendiu la o garsonieră din Tulcea. FOTO ISU Tulcea

Un puternic incendiu a izbucnit joi la o garsonieră din municipiul Tulcea. Nicio persoană nu se afla în locuință.

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați în jurul orei 11:15 să intervină în municipiul Tulcea pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la o garsonieră din municipiul Tulcea.

15 pompieri intervin cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 SMURD.

În momentul sosirii la locul intervenției, nu se aflau persoane în locuință. Incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajare mare de fum.  Pompierii au evacuat persoanele care se aflau în celelalte imobile. Incendiul a fost stins. Cauza probabilă a producerii incendiului este scurtcircuit electric.Nu au fost victime.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*