Incendiu la o casă din Nifon. Focul a izbucnit din cauza coșului de fum deteriorat

Incendiul din Tulcea, în urma căruia o fată de 15 ani a sărit de la etaj, a fost provocat de o lumânare

Un incendiu a izbucnit, marți seara, la o casă din localitatea Nifon, focul izbucnind din cauza coșului de fum deteriorat.

Salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină, marți seara, pentru limitarea efectelor unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Nifon.

13 subofițeri s-au deplasat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Primii care au ajuns la locul evenimentului au fost membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Hamcearca cu o autospecială de stingere.

Pentru izolarea și lichidarea incendiului, dar și pentru îndepărtarea efectelor negative, forțele de intervenție au acționat aproximativ o oră.

Au ars 30 de metri pătrați de acoperiș și au fost afectate tavanele a două camere.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jar sau scânteie provenite de la coșul de fum deteriorat.

Nu au fost înregistrat victime, fiind salvată casa de locuit cu bunurile aferente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*