VIDEO Incendiu într-o garsonieră din Tulcea. Pompierii au intervenit prompt și au stins focul într-un sfert de oră

Incendiu într-o garsonieră din Tulcea. FOTO ISU Tulcea

Pompierii militari tulceni au fost solicitați să intervină, vineri seară, în jurul orei 19.40, la un incendiu ce izbucnise într-o garsonieră aflată la etajul trei al unui bloc de locuințe din Tulcea.

Potrivit ISU Tulcea, au intervenit de urgență patru echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apa şi spumă, o autospecială de salvare la înălțime și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea.

„Incendiul a izbucnit la o garsonieră de la etajul trei și se manifesta cu flacără în balconul imobilului. Prin intervenția promptă a pompierilor incendiul a fost lichidat în mai puțin de 15 minute, iar din fericire nu au fost înregistrate victime”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Locatarul garsonierei și alte 10 persoane s-au autoevacuat, iar pompierii au salvat și un cățel din garsonieră.

Pompierii au salvat și un cățel din garsonieră. FOTO ISU Tulcea

La locul intervenției au fost prezenți și lucrători din cadrul poliției și jandarmeriei Tulcea.

Cauza probabilă producerii incendiului este foc deschis în spații închise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*