Incendiu de vegetație uscată la marginea orașului Măcin. Pompierii au stins focul în 20 de minute

Incendiu de vegetație uscată la Măcin. FOTO ISU Tulcea

Un incendiu de vegetația uscată s-a produs marți, la marginea orașului Măcin, iar pompierii au intervenit și au stins focul după 20 de minute.

Șase subofițeri din cadrul Secției de Pompieri Măcin au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, produs la marginea orașului Măcin.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ 20 de minute, iar echipajul s-a retras din dispozitiv la ora 13:45.

În urma evenimentului a fost afectată o suprafață de aproximativ 5000 mp de vegetație uscată.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost foc deschis în spații deschise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*