În Măcin poți cumpăra cel mai scump alcool posibil dacă ieși noaptea din casă și fără declarație

Când dai pe o sticlă de alcool mai mult decât într-un club de pe litoral. FOTO IJJ Tulcea

Doi tineri din Măcin nu au respectat regulile prevăzute de Ordonanţele Militare, urgenţa lor de a ieși din casă în toiul nopții fiind cumpărarea de băuturi alcoolice, iar o persoană aflată în carantină la domiciliu a fost găsită la plimbare prin oraș.

În data de 3 mai, în jurul orei 00.30, patrula de intervenţie, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza oraşului Măcin, a sesizat doi tineri în apropierea unei staţii de alimentare cu carburanţi, având asupra lor băuturi alcoolice.

În urma verificărilor efectuate şi a declaraţiilor verbale ale celor doi, jandarmii au constatat faptul că aceştia au ieşit din casă fără a ţine cont de măsurile impuse de autorităţi pe perioada stării de urgență. „Necesitatea“ lor era cumpărarea de băuturi alcoolice de de la stația de alimentare cu carburanţi, „pentru mama lor“. Neavând nici un motiv bine întemeiat pentru care să se afle în acel loc şi neavând declaraţiile pe propria răspundere asupra lor, tinerii au fost sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea regulilor prevăzute de ordonanţele militare.

Tot jandarmii tulceni, în cadrul unei misiuni de verificare a persoanelor aflate în izolare la domiciliu, au sancţionat contravenţional cu suma de 20.000 lei o femeie, care a ignorat măsurile Ordonanţelor Militare şi a părăsit domiciliul. Totodată, persoana în cauză a fost transportată cu un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Tulcea la un centru de carantină instituţionalizată, urmând a suporta și cheltuielile aferente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*