George Șișcu, deputat PNL de Tulcea: „Nu ne permitem să venim în Parlament acum cu proiectul de buget, pentru ca PSD să-l ciopârțească și să propună tot felul de aberații financiare“

Deputatul George Șișcu
DeputatulPNL de Tlcea, George Șișcu.

Deputatul liberal de Tulcea, George Șișcu, spune că noul buget pe anul viitor va fi votat abia după alegerile parlamentare din 6 decembrie, fiind convins că PNL va avea o majoritate care să-i permită formarea unui guvern.

„PSD continuă să ne ceară, nouă liberalilor, să venim acum în Parlament cu noul buget pentru 2021. Dar cum își pot închipui cei din PSD că liberalii vor conduce această țară anul viitor cu un buget aprobat anterior de un Parlament dominat de social-democrați? PNL nu va cădea în capcana întinsă de Marcel Ciolacu și de ceilalți susținători ai PSD. Bugetul va fi votat în Parlament de noua majoritate guvernamentală creată în jurul PNL, iar acest lucru se va întâmpla cât mai repede posibil, după alegerile din 6 decembrie. Premierul Ludovic Orban declara recent că, până la 31 decembrie, România va avea un nou buget, astfel că vom putea intra în noul an cu motoarele turate”, spune George Șișcu.

El susține că liberalii refuză să trimită acum proiectul de buget spre aprobare în Parlament, „pentru ca PSD să-l ciopârțească și să propună tot felul de aberații financiare”.

„PSD bagă din nou bățul prin gard, la fel cum a făcut-o și în vară, când critica vehement decizia guvernului liberal de a prelungi starea de alertă. De săptămâni bune, același PSD a trecut în extrema cealaltă, cerând amânarea alegerilor, ba chiar unii lideri ai acestui partid au vorbit despre necesitatea revenirii la starea de urgență. Guvernul PNL a introdus restricții pentru limitarea răspândirii coronavirusului, dar deja vedem unii lideri ai PSD cum contestă măsurile. Că domnii de la PSD una vorbesc și alta fac nu ne miră, la asta sunt experți, dar nu ne permitem să venim în Parlament acum cu proiectul de buget, pentru ca PSD să-l ciopârțească și să propună tot felul de aberații financiare, prin mutarea alocărilor bugetare dintr-o parte în alta. Nu ne putem juca de-a bugetul, pentru că așa vor liderii populiști social-democrați”, a afirmat deputatul liberal de Tulcea.

Potrivit acestuia, PNL este decis să câștige alegerile, să formeze rapid guvernul, apoi să vină în Parlament cu un buget sustenabil, care să prevadă investiții masive în următorul an.

„Suntem pregătiți să prezentăm programul de guvernare, știm ce avem de făcut, dar pentru asta avem nevoie de votul românilor pe 6 decembrie. Nu putem uita cât rău a făcut PSD în ultimii ani acestei țări și nici nu vom repeta greșeala din 2016, când i-am permis lui Dragnea să câștige detașat alegerile. Cum nu putem uita nici că liderii de azi ai PSD care se proclamă reformiștii nației au stat ani buni sub pulpana lui Dragnea și i-au acceptat, fie în CEX-ul partidului, fie în Guvern, toate năzdrăvăniile politice”, a precizat George Șișcu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*