George Șișcu: „Alegerile de duminică vor separa apele la Tulcea. Vrem investiții și proiecte noi, adică dezvoltare, sau continuăm să redistribuim sărăcia?“

Deputatul PNL de Tulcea, George Șișcu

Deputatul liberal de Tulcea, George Șișcu, este de părere că alegerile locale din acest an, atât la Tulcea, cât și în multe județe din țară, vor indica direcția în care va naviga administrația publică locală în următorii patru ani.

„Românii au de ales. Stagnare sau dezvoltare? Proiecte ambițioase sau băltire locală? Tulcea este condusă de opt ani de PSD la nivel județean, în vreme ce în Consiliul Local majoritatea e asigurată de același partid. Iar oamenii văd rezultatele dezastruoase la fiecare pas. Turismul este la pământ într-un județ care ar trebui să fie pe primele poziții într-un top național la acest capitol. Tulcea are frumuseți naturale cu duiumul, cetăți la tot pasul, dar și vestigii arheologice. În plus avem o deltă senzațională, cu peisaje superbe cum nu prea găsești prin Europa. Există câteva inițiative îndrăznețe și salutare în turismul tulcean, pe zona privată, dar lipsa unei strategii eficiente de promovare la nivelul autorităților face ca lucrurile să ajungă la un nivel de la care nu mai pot înainta. Suntem județul cu un important port la Dunăre și altul la Marea Neagră, dar ocupăm penultimul loc pe țară în clasamentul investițiilor străine”, consideră candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean Tulcea, George Șișcu.

Potrivit acestuia, liberalii au arătat peste tot în țară, acolo unde dețin frâiele în administrație, ce înseamnă o bună guvernare locală.

„Faptul că se poate face administrație performantă au demonstrat-o Ilie Bolojan la Oradea, Emil Boc la Cluj, dar și alți colegi liberali în Alba, Brașov sau Timișoara. Avem un model liberal de succes și la noi în județul Tulcea, la Luncavița, unde colegul nostru Ilie Ștefan are rezultate meritorii, comuna fiind dată ca exemplu la nivel național. Primarul PNL Ilie Ștefan a adus, prin proiecte de dezvoltare, 21 de milioane de euro fonduri nerambursabile în Luncavița, iar cu opt milioane de euro a asfaltat 41 km de drumuri în comună. Imaginați-vă șansa pe care o au atât municipiul Tulcea, cât și județul în următorii ani”, a explicat George Șișcu.

Deputatul liberal spune că rețeta propusă de PNL este dezvoltare prin investiții și susține că faptul că liberalii se vor afla la guvernare în următorul mandat e un argument în plus că echipa PNL este opțiunea câștigătoare.

„Este momentul separării apelor. Vrem progres și civilizație, adică dezvoltare, sau vom continua cu redistribuirea sărăciei? După opt ani de oportunități ratate, a venit timpul schimbării. Nu putem irosi această șansă!”, a mai precizat candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*