FOTO VIDEO Un foc de vegetație uscată din Isaccea, lăsat nesupravegheat, a mistuit o casă și un hectar de teren

Pompierii tulceni au intervenit pentru stingerea incendiului. FOTO ISU Delta Tulcea

Un foc pus la vegetația uscată în localitatea Isaccea și lăsat nesupravegheat a mistuit un hectar de teren și o casă. Pompierii au stins cu greu, după aproximativ două ore focul.

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea a ISU Delta au fost solicitați să intervină în după amiaza de 22 august pentru limitarea efectelor unui incendiu de vegetație uscată care a cuprins o suprafață de aproximativ 1 hectar în zona localității Isaccea.

Incendiul a fost observat și anunțat târziu, iar flăcările au cuprins și o casă nelocuită.

Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și cinci pompieri. În sprijinul salvatorilor au  intervenit și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Isaccea cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ 2 ore din momentul solicitării. Pompierii au stabilit ca și cauza probabilă a producerii incendiului ca fiind focul deschis în spații deschise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*