FOTO VIDEO Un depozit al Carniprod din Tulcea a fost cuprins de flăcări! Pompierii intervin în forță!

O hală a Carniprod din Tulcea a fost cuprinsă de un puternic incendiu. FOTO ISU Delta Tulcea

Detașamentul de pompieri Tulcea intervine pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la o hală de depozitare materiale al SC CARNIPROD SA în apropiere de localitatea Malcoci. Se intervine cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 ofițer și 12 subofițeri. În momentul izbucnirii incendiului, în hală se afla o persoană, dar s-a autoevacuat în siguranță. În hală se aflau depozitate materiale – mase plastice și lemn.

La fața locului s-a deplasat și comandantul Detașamentului de pompieri Tulcea, iar comanda intervenției a fost preluată de Prim-adjunctul Inspectorului Șef Locotenent colonel Șoavă Vasile.

La fața locului sunt și 2 echipaje de poliție și 1 echipaj SAJ.

UPDATE
La fața locului a mai fost chemată o autospecială pentru suplimentare cu apă.

Potrivit reprezentanților ISU Delta Tulcea, exista riscul ca incendiul să se extindă la celelalte hale și la vegetația uscată din spatele halei, dar în urma intervenției pompierilor pericolul a fost eliminat. Echipajele țin sub control incendiul izbucnit în hala de aproximativ 1000 mp.

UPDATE:

“Incendiul de la hală a început din cauza unor lucrări de sudare/tăiere, pentru care nu s-au luat măsurile de apărare necesare. Au ars: circa 900 mp acoperiș din panouri tip sandwich, 1 stație de tratare apă, material lemnos circa 10 tone, 4 bazine de 5 tone din fibră cu izolație de poliester, diverse agregate și utilaje, 2 motoare auto de RABA, 1 pompă satelit, 5 cutii smoala, 10 valuri carton asfaltat, 2 tone de maturi nuiele, 30 mp de folie PVC cu membrană, 1,5 tone ciment-quart, grătare plastic circa 1 metru cub, 10 uși PVC, 5 tablouri electrice, 1 transformator electric. Deasemenea au fost deteriorate țevi, panouri de inox, 2 punți auto” au declarat reprezentanții ISU Delta Tulcea.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*