FOTO VIDEO S-a relaxat pe o bancă din Tulcea și a văzut moartea cu ochii. O femeie a fost rănită de o creanga ruptă dintr-o salcie

Pompierii au degajat și curățat zona în care s-a prăbușit bucata de salcie. FOTO ISU Delta Tulcea

O femeie ce se afla pe o bancă de pe marginea lacului Ciperca a fost rănită și a ajuns la spital, după ce, o bucată dintr-o salcie s-a rupt și a căzut peste ea.

Victima, în vârstă de 56 de ani, se afla împreună cu soțul său, pe o bancă, pe marginea lacului Ciuperca. La un moment dat, în jurul orei 17.30, o bucată din salcia ce se afla lângă bancă, s-a rupt și a căzut. Bucata de copac a căzut peste picioarele femeii. Aceasta a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Județean Tulcea, iar la fața locului au intervenit pompierii ISU Delta Tulcea, pentru degajarea zonei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*