FOTO VIDEO Pompierii au luptat mai bine de șase ore pentru a stinge un incendiu de la marginea municipiului Tulcea

Focul a afectat aproximativ 300 de hectare de vegetație uscată. FOTO ISU Delta Tulcea

Timp de 6 ore, 22 de pompieri și mai mulți lucrători ai Ocolului Silvic au lucrat pentru lichidarea incendiului care a afectat o suprafață de aproximativ 300 de hectare de vegetație uscată, stuf și mărăciniș în aproape de municipiul Tulcea.

Detașamentul de pompieri Tulcea a ISU Delta a fost solicitat în seara de 23 februarie, jurul orei 22.20, în urma unui apel prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, să intervină la un incendiu de vegetație uscată care se manifestă în apropierea municipiului Tulcea, zona 7 țevi. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un microbuz pentru transport personal.

Incendiul se manifesta într-o zonă greu accesibilă și imposibil de ajuns pentru autospeciale. Alături de pompierii tulceni au intervenit și lucrători din cadrul Ocolului Silvic.

În cele din urmă, incendiul a fost lichidat în jurul orei 4.30, pompierii stabilind ca și cauză probabilă a producerii incendiului, focul deschis în spații deschise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*