FOTO VIDEO Patru autoturisme au fost implicate într-un accident rutier în fața sediului ISU Delta din municipiul Tulcea

O șoferiță neatentă a provocat un carambol. FOTO ISU Delta Tulcea

Un accident în lanț s-a produs în municipiul Tulcea, pe strada 1848, în fața sediului Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta“. Alertați de zgomotul impactului, pompierii au ieșit și au acordat primul ajutor celor aflați în mașinile implicate.

Accidentul rutier a pornit de la nerespectarea semnului STOP de către o conducătoare auto. Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, o femeie de 55 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Aleea Chiparos, la intersecția cu strada 1848 din municipiu, în fața sediului ISU Delta, nu a respectat semnificația indicatorului Oprire și nu a acordat prioritate unui auto, condus de un bărbat de 31 de ani, din Tulcea, cu care a intrat în coliziune.

După impact, al autoturismul lovit a fost proiectat pe sensul opus și a intrat în coliziune cu un alt auto, condus regulamentar, de un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Tulcea. Acesta a fost lovit și de un alt autoturism, condus de o femeie în vârstă de 21 de ani, din Tulcea, care nu a păstrat distanța regulamentară.

Alertați de zgomotul de fiare contorsionate, pompierii au ieșit din cazarmă pentru a acorda primul ajutor persoanelor implicate în accident. Din fericire, nu au fost găsite persoane încarcerate sau care să fie rănite grav.

În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului auto de 31 de ani, care a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital.

Cercetările polițiștilor continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*