FOTO VIDEO Oamenii străzii au dat foc unei case din Tulcea în care se adăposteau

Pompierii au intervenit pentru a stinge incendiul și a evita ca acesta să se propage la casele învecinate. FOTO ISU Delta Tulcea

Persoane fără adăpost, rămase neidentificate au provocat un incendiu la o casă nelocuită din municipiul Tulcea. Pompierii au reușit să evite propagarea flăcărilor la locuințele învecinate.

Alarma s-a dat în jurul orei 10.30, când oamenii care locuiesc pe strada Dimitri Sturza au văzut că iese un fum dens de la o casă părăsită și în acre se aciuaseră oameni ai străzii și au sunat la 112. La fața locului a fost trimis  un echipaj al ISU Delta Tulcea – un echipaj format dintr-un ofițer și 8 subofițeri  cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un SMURD. Când au ajuns salvatorii la locul solicitării, în casa respectivă nu era nimeni.

Timp de aproape două ore pompierii s-au chinuit să lichideze incendiul, existând pericolul de a se extinde la casele învecinate. În cele din urmă pericolul a fost înlăturat, dar pagubele au fost însemnate. A ars acoperișul casei, dar și aproximativ trei tone de deșeuri – carpe, materiale plastice depozitate în casă. Cel mai probabil incendiul a izbucnit de la o sursă de foc în spațiu deschis.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*