FOTO VIDEO Managerul clinicii Unident din Tulcea, Petronela Luca, invitatul lunii la Colegiul Tehnic “Henri Coandă”

Dr. Petronela Luca, în mijlocul elevilor de la CTHC. FOTO CTHC
Dr. Petronela Luca, în mijlocul elevilor de la Colegiul Tehnic "Henri Coandă" Tulcea. FOTO CTHC

Elevii colegiului “Henri Coandă” din Tulcea au avut parte de o surpriză plăcută la activitatea extra-școlară “Invitatul Lunii”. Managerul General al clinicii Unident Tulcea, dr. Petronela Luca este cea care a venit să le vorbească tinerilor despre cum poți să îți faci activitatea cu pasiune.

Petronela Luca este descrisă drept un om de suflet, pătrunsă de pasiunea pentru ceea ce face, un profesionist și un manager adevărat.

“A fost o frumoasă poveste despre succes, despre valori și principii de viață, despre vise și dorințe împlinite, dar, înainte de toate, o poveste despre încrederea în sine, în cei apropiați și în Dumnezeu. Mă felicit pentru inspirația de a o invita pe d-na Petronela Luca să deschidă seria Invitaților lunii din acest nou an școlar, îi mulțumesc pentru faptul că a acceptat, mă bucur că a reușit să își stăpânească emoțiile și să ne transmită o parte din experiența sa, foarte mult din căldura-i sufletească și măcar o fărâmă din încrederea sa, din credința că, dacă vrei și crezi în tine, vei reuși”, a declarat profesorul Mihai Tiuliumeanu, directorul adjunct al CTHC.

Vă invităm să urmăriți povestea plină de emoție a Petronelei Luca, susținută în fața elevilor.

“Succesul înseamnă să trăiești cu bucurie viața ta! Atunci când profesezi cu pasiune, cand ești mulțumit de ceea ce ești, de familia ta și de relațiile de prietenie valoroase, atunci ești un om împlinit”, a declarat Petronela Luca, managerul general al clinicii Unident din Tulcea.

Petronela Luca a fost invitată la Colegiul “Henri Coandă” și pe data de 8 noiembrie, atunci când CTHC împlinește 47 ani de activitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*