FOTO VIDEO Incendiu de amploare la incineratorul de animale din localitatea tulceană Smârdan

Incendiul de la incinerator s-a răspândit repede și violent. FOTO ISU Delta Tulcea

Incineratorul de deșeuri de origine animală din localitatea Smârdan a fost cuprins de flăcări în noaptea de 25 spre 26 august. Mai exact, aproape de miezul nopții, proprietarul a observat un incendiu la hala incineratorului și a sunat la 112.

Inițial, la locul solicitării au fost trimise trei autospeciale cu apă și spumă din cadrul Secției de pompieri Măcin a ISU Delta.

Pompierii au stabilit că focul se manifesta generalizat, arzând o suprafață de aproximativ 500 mp hală metalică, cu risc de prăbușire, în care erau aproximativ 100 tone deșeuri animale și 50 tone făină proteică. În exteriorul halei, incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 200 mp la 50 tone de deșeuri animale.

În sprijin a fost trimisă și o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul de pompieri Tulcea, comanda intervenției fiind preluată de către prim-adjunctul Inspectorului Șef, Locotenent colonel Șoavă Vasile.

În jurul orei 3.00, incendiul a fost localizat, iar cel din zona halei fiind lichidat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*