FOTO VIDEO Casele din satul Mineri, în pericol de a fi mistuite de un incendiu de vegetație

Igienizarea prin foc a scăpat rapid de sub control. FOTO ISU Delta Tulcea

Igienizarea de primăvară a declanșat mai multe incendii de amploare în județul Tulcea. Atunci când este ținut sub control, focul îi ajută pe localnici. Nu o dată, însă, flăcările au ajuns la locuințe și anexe, iar consecințele au fost deosebit de grave. Același lucru s-a întâmplat astăzi în localitatea tulceană Mineri. Doar intervenția rapidă a pompierilor militari a dus la evitarea unei tragedii.

Un incendiu de proporții a fost înregistrat în după amiaza de duminică 3 martie, pe câmpul din vecinătatea satului Mineri.

La fața locului au fost trimise două echipaje de pompieri ai Detașamentului Tulcea a ISU Delta, cu mașini cu apă și spumă. Aceștia au constatat că focul ce se manifesta pe o suprafață de aproximativ 500 de hectare se întindea către sat. Au intervenit și au reușit după aproape trei ore să înlăture pericolul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*