FOTO VIDEO Braconierii au dat iama în sturioni. Peste 30 kilograme de păstrugă și nisetru, reținute de polițiștii de frontieră

Zeci de kilograme de sturion braconat au fost găsite asupra unui pescar. FOTO Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră tulceni au depistat în zona de competență un cetăţean român care deținea cantitatea de aproximativ 32 kilograme de peşte, fără documente legale.

În data de 17 aprilie, în jurul orei 16.00, poliţiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea – Biroul Prevenire și Combaterea Infracționalității Transfrontaliere împreună cu scafandrii din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ, acționând în baza unei informaţii, au identificat în zona lacului Razelm, județul Tulcea, un cetățean român, în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza judeţului Tulcea, care avea un sac plin cu pește.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au descoperit, în sac, cantitatea de 31,7 kg de peşte, din familia sturioni, speciile păstrugă și nisetru, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu deţinea documente legale.

Cantitatea de pește a fost redată mediului natural în prezența reprezentanților Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea sturionilor capturați pe teritoriul României din habitatele piscicole naturale, precum și a produselor și subproduselor obținute din aceștia, fără respectarea prevederilor legale în vigoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*