FOTO Un incendiu de vegetație, declanșat în localitatea Jijila, s-a extins la un gard

Incendiu la Jijila. FOTO ISU Delta
Incendiu la Jijila. FOTO ISU Delta

Incendiile de vegetație nu mai contenesc în această perioadă. Pompierii tulceni de la ISU Delta au fost solicitați astăzi la o nouă intervenție. De această dată este vorba tot de un incendiu de vegetație, produs în localitatea Jijila.

Șase subofițeri și o autospecială de stingere cu apă și spumă de la secția Măcin au fost trmiși la locul intervenției.

Echipajul a observat că flăcările au cuprins o suprafață de teren de 500mp și apoi s-au extins la un gard de aproximativ 100 metri liniari.

Cauza incendiului urmează să fie stabilită de către pompierii militari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*