FOTO Târgurile primăverii la ROMEXPO își deschid porțile pe 14 martie. Iubitorii de flori, amenajări interioare și modă au sute de opțiuni pentru a-și satisface pasiunile

ROMEXPO continuă seria târgurilor de primăvară. FOTO ROMEXPO

Centrul Expozițional ROMEXPO este gazda mai multor evenimente ce se vor desfășura concomitent în perioada 14 – 17 martie. Este vorba de EXPO FLOWERS & GARDEN, CONSTRUCT – AMBIENT EXPO, ROMTHERM  și MODEXPO I.

CONSTRUCT – AMBIENT EXPO este Târgul internațional de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscine are loc în perioada 14 – 17 martie 2019, în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO.

În cadrul acestui eveniment, vizitatorii au posibilitatea de a se documenta şi pot beneficia de consiliere privind amenajările interioare și exterioare de la furnizorii consacraţi. La CONSTRUCT – AMBIENT EXPO se vor regăsi tehnologii, echipamente, utilaje şi materiale pentru construcţii, tapet, textile decorative (perdele, draperii, feţe de masă, covoare), corpuri de iluminat, vopsele, tencuieli, parchet, faianță, șeminee, piscine și alte produse sau accesorii decorative.

În ceea ce privește ROMTHERM – Expoziția internațională pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și de condiționare a aerului se desfășoară  în pavilionul B2 din Centrul Expozițional ROMEXPO.

ROMTHERM prilejuiește întâlnirea celor mai importante firme care produc, distribuie și importă branduri de renume, sisteme performante, elemente de ultimă generație și tehnologii recent introduse pe piață.

EXPO FLOWERS & GARDEN 2019 – Expoziţia Internaţională de flori, amenajări peisagistice, horticultură şi grădinărit  se desfășoară tot în pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO.

Manifestarea se adresează atât importatorilor, exportatorilor și distribuitorilor de flori și plante, comercianților, arhitecților peisagiști și companiilor de peisagistică, oamenilor de afaceri horticultori, distribuitorilor de produse necesare întreținerii spațiilor verzi și proprietarilor de sere, cât și publicului larg.

În același timp, expoziția oferă vizitatorilor soluții practic

e de design și amenajare a spațiilor verzi, fie că e vorba de o grădină sau doar de un mic spațiu dedicat plantelor, în casă sau apartament.

La MODEXPO, Expoziția internațională de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii companii din industria textilă prezintă, timp de 4 zile, produse și servicii care vin în întâmpinarea cerințelor de afaceri ale managerilor și antreprenorilor din domeniul modei.

Reunește producători români și străini de: țesături textile, îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie și accesorii, care vin cu noutăți, promoții și discounturi, atât pentru cei care activează în industrie, cât și pentru publicul larg, amator de produse în tendințele sezonului de primăvară/vară 2019.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*