FOTO Pompierii tulceni chemați de acasă pentru a ajuta la stingerea unui incendiu puternic de vegetație uscată

Un puternic incendiu de vegetație a izbucnit în vecinătatea localității Victoria. FOTO ISU Delta Tulcea

Forțe sporite de pompieri și civili au intervenit pentru a stinge un incendiu de amploare la vegetația uscată din vecinătatea localității Victoria. Focul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 20 de hectare, iar vântul puternic le dă bătăi de cap pompierilor.

Mai multe apeluri la 112 ale locuitorilor din localitatea Victoria i-au alertat pe pompieri despre incendiul izbucnit pe dealul din vecinătatea caselor. Inițial, la fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un autocamion de intervenție, un ofițer și 15 subofițeri. Intervenția acestora a fost îngreunată din cauza vântului și a reliefului. Din cauza numărului de forțe dislocate la intervenție, tura de serviciu a fost suplimentata cu pompieri din turele libere.

La fața locului intervin și forțe ale primăriei, cu un tractor cu disc și un Caterpillar.

UPDATE:

Intervenția s-a încheiat în jurul orei 18:00. Au intervenit 18 subofițeri și 1 ofițer. Au ars aproximativ 35 ha de vegetație uscată. Pompierii au reușit să limiteze propagarea incendiului la pădure și gospodării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*