FOTO Pompierii nu au putut interveni la un incendiu ce a distrus două case din Cartierul Vărărie din cauza drumului îngust

Pompierii au intervenit să stingă incendiul izbucnit la cele două case. FOTO ISU Delta Tulcea

Misiune grea pentru pompierii tulceni. Solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la o casă și care se extinsese la o alta, salvatorii nu au putut intra cu mașina din cauza drumului îngust și au trebuit să întindă furtunuri  pe o distanță mare.

În jurul orei 1.50 a zilei de 25 februarie, salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină în municipiul Tulcea, în Cartierul Vărărie pentru limitarea efectelor unui incendiu care a cuprins două case.

Incendiul, care a pornit de la coșul de fum neizolat termic față de materialele combustibile din jur, s-a extins fără a fi observat la acoperișul primei case, iar în scurt timp a cuprins și acoperișul celei de a doua.

Misiunea pompierilor a fost îngreunată din pricina drumului îngust din construcție, care nu a permis intrarea autospecialelor cu apă până la cele două case.

„Nu s-au putut apropia autospecialele și a fost necesar un dispozitiv lung, de la autospeciale până la locul intervenției“, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Delta Tulcea.

Timp de mai bine de trei ore, 14 subofițeri, pe lângă stingerea incendiilor au încercat să salveze cât mai mult. Mobilier, electrocasnice și alte bunuri au fost evacuate, dar acoperișurile și plafoanele ambelor case au fost distruse aproape în întregime.

Ambele case erau locuite, dar din fericire nimeni nu a avut nevoie de asistență medicală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*