FOTO Pompierii au intervenit pentru salvarea unui câine blocat în cuva unui rezervor îngropat în municipiul Tulcea

Pompierii au intervenit pentru salvarea câinelui. FOTO ISU Delta Tulcea

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați sâmbătă seară să intervină pentru salvarea unui câine blocat în cuva unui rezervor îngropat în municipiul Tulcea.

După mai multe zile și încercări eșuate ale vecinilor de a scoate patrupedul blocat în rezervorul de pe strada Sublocotenent Corneliu Gavrilov, în spatele unei foste unități de panificație, a venit rândul pompierilor. Deși cățelul primise apă și mâncare în acest răstimp, alertați de urletele câinelui, cetățenii au sunat la numărul de urgență 112.

Salvatorii au intervenit cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 5 subofițeri pentru a-i reda libertatea animalului. Intervenția nu a fost una ușoară, întrucât deși adâncimea era de 2 metri, unul din salvatori a trebuit să se târască aproximativ 5 metri printr-un spațiu îngust pentru a ajunge la câine. Într-un final cățelul a fost scos teafăr dar a fugit înainte de a-i mulțumi salvatorului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*