FOTO Peştişorul de Aur: Marele Premiu al festivalului a fost împărţit de ansamblurile folclorice din Mureş şi Olt

Festivitatea de premiere a Festivalului Internaţional de Folclor pentru Copii şi Tineret Peştişorul de Aur, 2018. FOTO CJ Tulcea

În seara de sâmbătă, 11 august, începând cu ora 19.30, scena din Piaţa Civică a găzduit Festivitatea de Premiere şi Gala Laureaţilor celei de-a XXVI-a ediţii a Festivalului Internaţional de Folclor pentru Copii şi Tineret Peştişorul de Aur, 2018.

Marele Premiu al festivalului a fost împărţit între Ansamblul folcloric Hora – Ungheni, jud. Mureş şi Ansamblul Folcloric Muguraşii Brâncovenilor – Brâncoveni, jud. Olt.

La festivitatea de premiere, din partea Consiliului Judeţean Tulcea, a participat administratorul public al judeţului Vasile Strat.

„Ţoţi participanţii sunt câştigători. Faptul că au participat la acest regal folcloric şi că au primit cartea de vizită a Peştişorului de Aur nu e puţin lucru. Mă bucur foarte mult că am reuşit să fim alături de Ansamblul Artistic Baladele Deltei şi anul acesta pentru a putea oferi tulcenilor încă odată ocazia de a vedea obiceiurile, tradiţiile şi portul popular moştenite din strămoşi”, a spus la festivitatea de premiere administratorul public al judeţului Tulcea, Vasile Strat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*