FOTO Persoanele fără adăpost au dat foc la o casă părăsită din Slava Rusă

Pompierii au intervenit pentru a stinge incendiul izbucnit în locuință. FOTO ISU Delta Tulcea

Persoane neidentificate încă, ce se adăposteau într-o casă părăsită de la marginea localității Slava Rusă au dat foc puținului mobilier ce se afla aici. Pompierii au reușit să stingă focul înainte ca acesta să se extindă la întreaga clădire. 

În jurul orei 7.15, salvatorii Stației de pompieri Babadag a ISU Delta au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu produs la o locuință părăsită din localitatea Slava Rusă. La fața locului s-au deplasat nouă pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

Incendiul a fost localizat și lichidat, fiind afectat mobilierul dintr-o cameră (2 paturi) și aproximativ 50 kg material textil.

Pompierii au stabilit ca și cauză probabilă a producerii incendiului ca fiind „foc deschis în spații închise“, mai exact, o lumânare rămasă nesupravegheată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*