FOTO Persoane necunoscute au incendiat o locuință din satul Rândunica

Pompierii au intervenit pentru limitarea unui incendiu. FOTO ISU Delta Tulcea

Pompierii din cadrul stației Babadag a ISU Delta Tulcea au fost solicitați sâmbătă noaptea, în jurul orei 23.30 să intervină la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Rândunica.

La fața locului a fost trimisă o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și 8 subofițeri. Incendiul a fost lichidat după aproximativ două ore și jumătate, pompierii stabilind că a ars acoperișul pe aproximativ 70 mp și podul pe aproximativ 30 mp. S-a stabilit că este vorba de o casă nelocuită, debranșată de la rețeaua de energie electrică și că a fost vorba de o acțiune intenționată.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a da de urmele făptașilor.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*