FOTO O sută de hectare de stuf și vegetație uscată au ars în două incendii în județul Tulcea

Pompierii s-au luptat cu flăcările pentru a împiedica extinderea incendiului. FOTO ISU Delta Tulcea

Salvatorii Secției de pompieri Măcin a ISU Delta au fost solicitați în seara de 29 martie în jurul orei 21.30, să intervină la 2 incendii de vegetație uscată.

Unul era localizat între localitățile Greci și Măcin, care a afectat o suprafață de aproximativ 100 de hectare de vegetație uscată și stuf. Aici au fost trimis două echipaje formate din nouă pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Cel de-al doilea incendiu se manifesta în zona localității Grindu. Și aici ardea tot vegetație uscată și stuf, pe o suprafață de aproximativ 5 hectare. A fost trimis la intervenție un echipaj compus din cinci pompieri cu o  autospecială de stingere.

Ambele intervenții s-au terminat, potrivit reprezentanților ISU Delta, în jurul orei 24.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*