FOTO O femeie și un copil de 11 ani au fost răniți după ce au fost implicați într-un accident rutier petrecut în apropiere de Babadag

Accident rutier petrecut pe DN 22, în apropiere de Babadag. FOTO IPJ Tulcea

O femeie în vârstă de 48 ani și un copil de 11 ani au ajuns la spital vineri, 23 aprilie, după ce au fost implicați într-un accident rutier petrecut pe DN22, în apropiere de Babadag.

Potrivit polițiștilor tulceni, din primele verificări a reieșit că o femeie de 48 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism dinspre Constanța către Tulcea, a pierdut la un moment dat controlul direcției, iar mașina a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, femeia și copilul au rămas blocați în autoturism, fiind necesară intervenția unui echipaj de descarcerare.

„La fața locului s-au deplasat salvatorii Stației de Pompieri Babadag, cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, precum și două echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea. Pompierii, cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, i-au extras pe cei doi, aceștia fiind preluați de către echipajele SAJ și transportați la Spitalul Județean de Urgență Tulcea, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Tulcea.

Polițiștii au mai stabilit că femeia aflată la volan poseda permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor și cauzelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*