FOTO VIDEO O căruță cu doi adulți și doi copii a fost luată de ape, lângă Topolog, Tulcea. Minorii și o femeie au fost găsiți decedați, iar un bărbat e dat dispărut

Căruța luată de ape lângă Topolog. FOTO ISU Delta
Căruța luată de ape lângă Topolog. FOTO ISU Delta

Tragedie în apropierea localității tulcene Măgurele, de lângă Topolog. Un căruțaș a vrut să treacă un pârâu cu ajutorul atelajului, dar mijlocul de transport a fost luat de apele crescute de la ploile abundente.

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea a fost alertați în jurul orei 20:30 a zilei de 10 iulie că o căruță cu a fost răsturnată de furia apelor. În atelaj se aflau doi copii – o fată și un băiat și doi adulți. Erau bunicii și nepoții lor.

La fața locului au fost trimise imediat forțe multiple: 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD și 8 subofițeri de la Stația de pompieri Babadag, 1 autocamion de intervenție și o barcă pneumatică, 1 autospecială de muncă operativă și 7 subofițeri.

După trei ore de căutări au fost găsite primele victime: o fată de 7 ani și o femeie de 58 ani, ambele în stop cardio-respirator. Intervenția susținută a medicilor de la Serviciul de Ambulanță Județean Tulcea și a celor de la SMURD a fost sortită eșecului. Ambele victime au fost declarate decedate.

La o oră după, pompierii militari au găsit și trupul neînsuflețit al minorului – un băiat de 4 ani.

Echipele de intervenție, dotate cu camere cu termoviziune, lucrează atât cât timpul le va permite să găsească și bărbatul de 68 ani care este dat dispărut.

UPDATE:

h 8.45 Căutările au fost reluate de dimineață, participând un echipaj ISU de la Stația de pompieri Babadag. Aria este determinată de un baraj, aflat la aproximativ 6 kilometri față de locul producerii tragediei.

H 9.45 A fost găsit bărbatul la aproximativ 500-600 metri de locul în care s-au răsturnat. Era în apă, sub un copac. Salvatorii au căutat prin cursul pârâului.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*