FOTO Mai multe târguri sunt găzduite de Romexpo în zilele următoare

Expoziții de toate felurile la ROMEXPO. FOTO ROMEXPO

Pavilionul ROMEXPO este gazda unor noi târguri, dedicate unor anumite segmente din piață. Este vorba de TIBCO, BIO LIFE & STYLE, dar și EXPO FUNERARE care se desfășoară în perioada 30 mai – 2 iunie

În perioada 30 mai – 2 iunie, în pavilionul B1 al Centrului Expozițional ROMEXPO sunt organizate două manifestări tematice: TIBCO – Târgul internațional de bunuri de larg consum și BIO LIFE & STYLE – Expoziția pentru o viață verde.

La BIO LIFE & STYLE 2019 se reunesc producători și distribuitori de produse și servicii care ne ajută să ne menţinem starea de sănătate sau chiar să o îmbunătăţim. Expoziția își propune să contribuie la educarea societății românești în vederea adoptării unui regim alimentar echilibrat.

Vizitatorii pot achiziționa de la târg produse naturiste, preparate vegane, dulciuri, cosmetice și suplimente alimentare din ingrediente certificate bio, articole hand – made, remedii naturiste, cărți de specialitate și chiar instrumente de gătit în stil sănătos. Toate acestea la prețuri speciale.

Mai mult decât atât, BIO LIFE & STYLE are și o latură informativă, pe parcursul celor 4 zile desfășurându-se o serie de activități conexe destinate publicului interesat.

Acestea sunt concentrate în jurul mai multor teme specifice, precum: parenting alimentar, importanța sportului în viața adulților și a copiilor, alimentația gluten free, cosmetica naturistă, arta culinară, terapia prin parfum și multe altele. În plus, vizitatorii pot lua parte la ateliere de creație, demonstrații culinare și sportive.

În aceeași perioadă se desfășoară și cea de-a 36 ediție a Târgului internaţional de bunuri de larg consum – TIBCO, platforma ideală de prezentare a tendințelor din acest sector.

Companii din România și străinătate își așteaptă vizitatorii cu prețuri promoționale și reduceri semnificative la o gamă largă de produse: îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii din piele naturală și ecologică, cosmetice, parfumuri, bijuterii, obiecte de uz casnic, decorațiuni, covoare, carpete și produse hand-made.

Târgul îmbină modernul cu tradiționalul, astfel că de la TIBCO 2019 nu lipsesc produsele artizanale, obiectele de artă populară, piese unicat lucrate manual sau decorațiunile rustice.

TIBCO 2019 include și un program bogat de activități conexe, astfel cei prezenți vor avea ocazia să învețe cum se aplică tehnica ronde-bosse și basorelief, vor participa la momente artistice, ateliere de creație și multe altele.

De asemenea, la ROMEXPO se află în același interval și EXPO FUNERARE – Salonul pentru servicii funerare – o manifestare de referință pentru industria funerară din România.

Evenimentul reunește producători, distribuitori și furnizori de servicii din acest domeniu și prezintă pachete funerare la prețuri speciale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*