FOTO Locuință distrusă într-un incendiu în localitatea tulceană Beștepe. Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri

Locuință distrusă într-un incendiu în tulceană Beștepe. FOTO ISU Tulcea

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Tulcea au fost solicitați să intervină în seara zilei de marți, 30 noiembrie, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Beștepe.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

„La sosirea echipajelor, focul se manifesta generalizat în interiorul locuinței, cu pericol de propagare la o anexă și locuințele din apropiere. Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, salvatorii au acționat mai bine de două ore și 30 de minute”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

În incendiu au ars acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, toate bunurile materiale din trei camere, electrocasnice și articole de îmbrăcăminte. Pompierii au reușit să salveze două camere ale locuinței, o anexă și locuințele din vecinătate.

De asemenea, echipajul SAJ, sosit la fața locului, a acordat îngrijiri medicale unui bărbat care a suferit arsuri la nivelul feței și la membrele superioare, ulterior fiind transportat la UPU Tulcea.

Cauza probabilă a producerii incendiului a fost jarul căzut din sobă pe materiale combustibile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*