EXCLUSIV FOTO Județul Tulcea s-a transformat într-un imens platou de cinema. Filmul serial “Delta Neagră” a adus la Dunăvățu de Jos mai mulți actori de mare calibru

Pe platourile de filmare din Delta Dunării ale serialului „Delta neagră“. FOTO Dorian Bocuță

Județul Tulcea și implicit Delta Dunării vor fi gazdele unui film serial – „Delta neagră“, regizat de Dorian Boguța și în care protagoniști vor fi Dragoș Bucur și fiica sa, Sofia, pe lângă ei o vom vedea și pe Maia Morgenstern. Deja a fost filmat teaser-ul serialului care se anunță a fi unul spectaculos.

Scenariul serialului este ușor inspirat de un scurt metraj, câștigător al premiului „Prix du premier film ou film d’ecole du conseil general du Finistre” la Brest European Short Film Festival, Kazimir, a lui Dorian Boguță.

„Delta neagră este un basm scris de Dragoș Bucur împreună cu fata lui, Sofia Bucur. Este o chestie mistică, despre Deltă, iele, zmei și lipoveni“, a spus regizorul Dorian Boguța.

De curând a fost filmat teaser-ul serialului, iar în vara anului 2020 vor începe filmările.

Actorii deja confirmați pentru serial sunt, Dragoș Bucur, care este și producător al serialului, și fiica sa, Sofia, dar și Maia Morgenstern.

„Județul Tulcea și Delta Dunării sunt foarte ofertante pentru orice regizor și orice scenograf. Dincolo de natura acestui județ „cât o țară“, unde avem Munții Măcinului, Dunărea, Delta și Marea Neagră, suntem și un muzeu etnic, Dobrogea fiind plină de poveștile etniilor care trăiesc în armonie de sute de ani“, Corina Davidov, reprezentant al Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării.

Filmul a primit o finanțare de la stat de 4,13 milioane lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*